RECHTENVRIJE
MUZIEK

Bent u op zoek naar rechtenvrije muziek ter ondersteuning van uw eigen film, video, documentaire of game? Dan bent u bij The Soundtrack Studio aan het juiste adres. 

Wij helpen u bij het realiseren van de juiste track voor uw project. De soundtrack is rechtenvrij en mag door u gebruikt worden. 

Wanneer is muziek rechtenvrij?

Rechtenvrije muziek is de perfecte en goedkope oplossing voor zowel ondernemers als particulieren die niet afhankelijk willen zijn van populaire, vaak beschermde muziek. Mocht u uw eigen project willen gebruiken voor een commercieel doeleind, zoals een filmpje inzetten als reclamespot, dan moet voor de beschermde muziek volgens de wet betaald worden aan de componist, artiest en/of platenproducenten. Bij The Soundtrack Studio betaald u eenmalig een vooraf afgesproken bedrag voor uw eigen, op maat gemaakte soundtrack. Deze track is vrij van gebruiksrecht en mag dus onbeperkt door u gebruikt worden!

Waar vind ik rechtenvrije muziek?

Misschien herkent u het wel. U bent druk bezig met het maken van uw eigen video, documentaire of misschien zelfs een game. Een achtergrond muziekje is hierbij niet weg te denken. Misschien heeft u al in gedachten wat voor muziek het beste is voor uw project. Alleen mag u niet zomaar alle muziek gebruiken. De muziek dient rechtenvrij te zijn. Bij The Soundtrack Studio kunt u uw eigen muziek laten maken. Wij maken soundtracks die speciaal voor u gemaakt zijn. Omdat u hier voor betaald geldt voor u een gebruiksrecht. U mag de soundtrack onbeperkt gebruiken in uw projecten zoals films of games. 

Over The Soundtrack Studio

The Soundtrack Studio is een productiebedrijf voor soundtracks. Wij verzorgen graag al uw rechtenvrije muziek. De belangrijkste elementen die wij gebruiken in onze soundtracks zijn strange, experimental en electronical sounds, gecombineerd met piano- en orkest stukken om een unieke sfeer te creëren.

Wij maken gebruik van een professionele opstelling, hoogwaardige luidsprekers en een professioneel workstation voor digitale audio, waarin een verscheidenheid aan verschillende synthesizers en geluiden worden gebruikt. 

Wij proberen de grenzen tussen wat er muzikaal en technisch mogelijk is te verleggen. Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Curious to what we can compose for you?

Contact The Soundtrack Studio now

+316 - 30 21 09 98