Achtergrondmuziek
video

Beeld en geluid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom is achtergrondmuziek vaak erg belangrijk als u een video maakt. Of het nu gaat om een schoolproject, bedrijfsfilm of video voor social media. De juiste achtergrondmuziek zorgt ervoor dat de kijker in de juiste stemming komt. The Soundtrack Studio helpt u graag met uw project en maakt unieke achtergrond muziek op maat. 

Rechtenvrije achtergrondmuziek voor video’s

Als u op zoek gaat naar achtergrondmuziek voor uw video’s of muziek bij filmpjes, kunt u niet elk muziekfragment zomaar gebruiken. Vaak zitten er gebruiksrechten op zo’n fragment. Hier dient voor betaald te worden. Voor muziek van The Soundtrack Studio betaald u eenmalig een vooraf afgesproken bedrag voor uw eigen, op maat gemaakte soundtrack. Deze track is vrij van gebruiksrecht en mag dus onbeperkt door u gebruikt worden! 

Welk type achtergrondmuziek past het best bij mijn video?

Het type achtergrondmuziek dat het best bij uw video past hangt af van het doel van uw project. Wij maken bij The Soundtrack Studio voornamelijk gebruik van elektronische tonen. 

Met elektronische tonen creëer je het effect van een live muzikant die echte instrumenten bespeelt. Hierdoor zijn wij bij The Soundtrack Studio in staat om unieke, op maat gemaakte soundtracks te realiseren voor verschillende doeleinden. Al onze soundtracks zijn gebaseerd op electronic geluiden. 

Offerte aanvragen voor achtergrondmuziek

Als u geïnteresseerd bent in unieke achtergrondmuziek voor uw video, dient u de volgende informatie naar ons toe te sturen:

  • Een korte beschrijving van de video waarin de achtergrondmuziek gebruikt zal worden;
  • De lengte van uw gehele video of de stukken waarin de achtergrondmuziek komt;
  • Een korte beschrijving van de stijl waarin de achtergrondmuziek zich zou moeten bevinden. 

Nadat wij dit van u ontvangen hebben zullen wij voor u een persoonlijk plan opzetten en bieden wij u een offerte aan met hierin een prijsvoorstel van uw project. Natuurlijk mag u ook uw specifieke wensen en budget aangeven. Hier zullen wij dan rekening mee houden.

Curious to what we can compose for you?

Contact The Soundtrack Studio now

+316 - 30 21 09 98