T. +316 - 30 21 09 98

Muziek laten maken

Muziek laten maken, schrijven en componeren? Dat kan bij The Soundtrack Studio. Wij maken onder andere muziek voor films, video’s, documentaires en games. Onze muziek is voor zowel persoonlijk- en commercieel gebruik bruikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfilm of reclamespot. 

Wat kost het om eigen muziek te laten maken?

U heeft besloten uw eigen, unieke muziek te willen laten maken. Maar wat gaat dit precies kosten? De kosten hangen van een aantal factoren af. Van te voren ontvangen wij eerst wat informatie van u:

  • Een korte beschrijving van het project waarin de soundtrack gebruikt zal worden;
  • De lengte van het soundtrack stuk of stukken;
  • Een korte beschrijving van de stijl waarin de soundtrack zich zou moeten bevinden.

Nadat wij dit van u ontvangen hebben zullen wij voor u een persoonlijk plan opzetten en bieden wij u een offerte aan met hierin een prijsvoorstel van uw project. Natuurlijk mag u ook uw specifieke wensen en budget aangeven. Hier zullen wij dan rekening mee houden. 

Voor wie maakt The Soundtrack Studio muziek?

The Soundtrack Studio maakt het ‘muziek laten maken’ graag toegankelijk voor iedereen. Voor schoolprojecten, bedrijfsfilms, documentaires of voor game ontwikkelaars. Iedereen kan bij ons terecht voor een unieke soundtrack. 

Ons belangrijkste specialisme ligt in het maken van donkere, rustgevende, emotionele en mysterieuze melodieën. Ook maken wij veel electronic soundtracks. Dit past vooral bij:

  • Films met veel spanning;
  • Films waarin emoties een grote rol spelen;
  • Films waarin mysterieuze gebeurtenissen plaatsvinden.

Hiernaast staan wij altijd open voor het maken van soundtracks voor andere genres. 

Muziek laten maken door The Soundtrack Studio?

The Soundtrack Studio componeert muziek, waarbij onze specialiteit filmmuziek is. De mogelijkheden voor filmmuziek variëren van afzonderlijke soundtrack-stukken tot een volledige film-soundtrack met verschillende muziekstukken die passen bij de verschillende scènes in uw film. Het componeren van korte achtergrondgeluiden, zoals effecten en incidentele achtergrondmuziek, ligt ook binnen onze expertise.