Muziek
laten maken

 

MUZIEK LATEN MAKEN

Muziek laten maken, schrijven en componeren? Dat kan bij The Soundtrack Studio. Wij maken onder andere muziek voor films, video’s, documentaires en games. Onze muziek is voor zowel persoonlijk- en commercieel gebruik bruikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfilm, reclamespot, maar ook natuurvideo's, sportvideo's, reisvideo's, animaties en educatieve video's. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat kost het om eigen muziek te laten maken?

Je hebt besloten uw eigen, unieke muziek te willen laten maken. Maar wat gaat dit precies kosten? De kosten hangen van een aantal factoren af. Van te voren ontvangen wij eerst wat informatie:

  • Een korte beschrijving van de media waarin de soundtrack gebruikt zal worden
  • De lengte van het soundtrack stuk of stukken
  • Een korte beschrijving van de stijl waarin de soundtrack gemaakt zal moeten worden

Nadat wij dit ontvangen hebben zullen wij een persoonlijk plan samenstellen en bieden wij je een offerte aan met hierin een prijsvoorstel. Natuurlijk mag je ook je specifieke wensen en budget aangeven. Hier zullen wij dan rekening mee houden. 

Bij deze offerte wordt een kort gepersonaliseerd muziekstuk geleverd die gemaakt is naar aanleiding van je aanvraag. Hierdoor kun je gelijk een beeld krijgen van de muziek en zelf bepalen of dit is wat je zoekt.

Voor wie maakt The Soundtrack Studio muziek?

The Soundtrack Studio maakt het ‘muziek laten maken’ graag toegankelijk voor iedereen. Voor schoolprojecten, bedrijfsfilms, documentaires, games, korte video's, animaties. De mogelijkheden zijn eindeloos. Elke vorm van media vraagt om een ander soort muziek. Iedereen kan bij ons terecht voor een unieke soundtrack. 

Muziek laten maken door The Soundtrack Studio?

Onze belangrijkste specialismen zijn het maken van atmosferische achtergrondmuziek, orkestrale filmmuziek en elektronische soundtracks. Om een beeld te krijgen van de muzikale stijl van The Soundtrack Studio ga je naar onze voorbeelden.

Al enthousiast geworden? Neem direct contact met ons op via de button onderaan deze pagina!

Curious to what we can compose for you?

Contact The Soundtrack Studio now

+316 - 30 21 09 98