MUZIEK
VOOR FILMPJE

Een film duurt vaak wat langer dan een kort clipje van twee minuten. Ook komt er meer kijken bij een lange film. De geluidseffecten en de muziek zijn twee factoren die de gehele kijkbeleving beïnvloeden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van muziek bij filmpjes, hierdoor kunnen wij u goed helpen. 

Wat kunnen voor muziek maken?

Wij hebben al heel wat ervaring en kunnen daarom veel voor u betekenen als het gaat om muziek bij uw filmpje. Of u nou één soundtrack wilt of verschillende stukjes muziek die passen bij verschillende scènes van de film, dat is voor ons geen probleem. De soundtracks die wij maken zijn elektronisch gebaseerd. Wel zijn er verschillende geluiden mogelijk, zoals het geluid van een zingend koor, het geluid van een orkest en nog andere instrumentale geluiden. Daarnaast is de muziek die wij u aanleveren altijd rechtenvrij.

Waar zijn we in gespecialiseerd?

Hetgeen waar wij gespecialiseerd in zijn is het maken van donkere, rustgevende, emotionele en mysterieuze melodieën. Dit soort melodieën passen voor bij: 

  • Films met veel spanning;
  • Films waarin emoties belangrijk zijn;
  • Films waarin mysterieuze gebeurtenissen plaatsvinden.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van korte achtergrondgeluiden, zoals effecten en incidentele achtergrondmuziek. 

Hoe kan ik de muziek voor mijn filmpje laten maken?

Wanneer u interesse heeft in filmmuziek componeren, is het handig dat wij bepaalde informatie ontvangen over uw filmpje. Op deze manier kunnen wij het beste aan de slag gaan voor een optimaal resultaat. Deze informatie moet het volgende bevatten:

  • Een korte beschrijving van de film waarin de muziek zal worden gebruikt;
  • De lengte van de soundtrack;
  • Of de soundtrack één geheel moet zijn of juist verschillende stukjes voor verschillende scènes van de film;
  • Een korte beschrijving van de stijl die de soundtrack moet hebben. 

Nadat wij deze gegevens hebben ontvangen zullen wij u een persoonlijk plan sturen en een offerte waarin wij de prijs duidelijk maken. 

Curious to what we can compose for you?

Contact The Soundtrack Studio now

+316 - 30 21 09 98