VIDEO
SOUNDTRACK

Muziek is een belangrijke factor in films en video’s. Muziek zorgt voor een betekenis bij de kijker. Muziek kan in video’s diverse functies vervullen. Zo kan het bijvoorbeeld het drama begeleiden, illustreren of versterken. Muziek roept een bepaalde sfeer op bij de kijker. Het is belangrijk dat de juiste muziek gekozen wordt bij het beeld. Bent u op zoek naar passende muziek bij uw video? Dan kan The Soundtrack Studio iets voor u betekenen!

Video soundtrack voor al uw projecten

The Soundtrack Studio componeert onder anderen video soundtracks. Wij kunnen een soundtrack maken voor elke lengte en elk type video. De mogelijkheden voor video muziek variëren van enkele soundtrack-stukken tot een volledige video-soundtrack met verschillende muziekstukken die bij de verschillende scenes of stukjes van de video passen. Het creëren van korte achtergrondgeluiden ligt ook binnen onze expertise, zoals speciale effecten en incidentele achtergrondmuziek

Onze specialismen voor video soundtracks

Ons belangrijkste specialisme ligt in het maken van donkere, rustgevende, emotionele en mysterieuze melodieën. Dit past bijvoorbeeld goed bij:

  • Korte informatieve of educatieve video’s;
  • Video’s over landschappen of natuur;
  • Korte fictieve video’s.

Hiernaast staan wij altijd open voor het maken van soundtracks voor andere soorten video’s. Neem hiervoor contact met ons op!

Op zoek naar een video muziek componist?

Onze soundtracks zijn altijd gebaseerd op de elektronische muziekstijl. Er zijn echter veel verschillende geluiden mogelijk, zoals koor geluiden, orkest klanken en andere instrumentale geluiden. 

Als u geïnteresseerd bent in een eigen, unieke soundtrack voor uw video, dient u de volgende informatie naar ons toe te sturen:

  • Een korte beschrijving van de video waarin de soundtrack gebruikt zal worden;
  • De lengte van het soundtrack stuk of stukken;
  • Een korte beschrijving van de stijl waarin de soundtrack zich zou moeten bevinden. 

Nadat wij dit van u ontvangen hebben zullen wij voor u een persoonlijk plan opzetten en bieden wij u een offerte aan met hierin een prijsvoorstel van uw project. 

Soundtracks voor andere media

Naast video muziek zijn wij ook gespecialiseerd in het componeren van film soundtracks, documentaire muziek en game soundtracks. Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op. 

Curious to what we can compose for you?

Contact The Soundtrack Studio now

+316 - 30 21 09 98