Muziekproducer

Als muziekproducer weet je veel over het soort muziek dat het beste gebruikt kan worden in bepaalde situaties. Heeft u een game, video, filmpje of een documentaire waarbij u nog muziek mist? Dan kunnen wij u daarmee helpen. Wij zorgen ervoor dat u de beste muziek ontvangt ter ondersteuning van uw project.

Verschillende soundtracks

Omdat wij gespecialiseerde muziek producers zijn hebben wij ook een paar onderwerpen waar wij goed in zijn. Wij hebben daarom verschillende soundtracks die wij kunnen maken voor u. Wij maken soundtracks voor films, video’s, documentaires en voor games. 

Specialiteiten als muziekproducer

Hetgeen waar The Soundtrack Studio gespecialiseerd in is, is het maken van donkere, rustgevende, emotionele en mysterieuze melodieën. Dit soort melodieën passen bij veel soorten films, video’s, games en documentaires. Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van korte achtergrondgeluiden, zoals effecten en incidentele achtergrondmuziek. De soundtracks die wij als muziek producers gebruiken zijn elektronisch gebaseerd. Natuurlijk zijn er verschillende geluiden mogelijk zoals het geluid van een zingend koor, de klanken van een orkest en nog meer andere instrumentale geluiden. 

Waar letten muziekproducers op bij het maken van de muziek

Omdat filmpjes, video’s, games en documentaires allemaal verschillend zijn moet de muziek producer overal rekening mee houden. Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de lengte en de sfeer van uw project. Wanneer u interesse heeft in muziek voor uw filmpje, video, game of documentaire, hebben wij wat aanvullende informatie nodig over uw project. Hetgeen wat de muziekproducer aan informatie nodig heeft is:

  • Een korte beschrijving van de film, video, documentaire of game waarin de muziek zal worden gebruikt;
  • De lengte van de soundtrack;
  • Of de soundtrack één geheel moet zijn of juist verschillende stukjes voor verschillende scènes van de film;
  • Een korte beschrijving van de stijl die de soundtrack moet hebben.

Curious to what we can compose for you?

Contact The Soundtrack Studio now

+316 - 30 21 09 98