Game
soundtracks

Een game spelen is erg leuk, maar wat de game nog leuker maakt zijn de game soundtracks die bij het spel horen. Heeft u een (smartphone) game of een grotere game gemaakt maar ontbreekt de soundtrack nog? Geen probleem, wij helpen u graag met het realiseren van een geschikte game soundtrack voor uw eigen game.

Wat voor game soundtracks maken wij?

Heeft u een game soundtrack nodig voor een normale (smartphone) game of een uitgebreide soundtrack voor een game op de pc of een console game? Dan kan The Soundtrack Studio, als muziekproducer, u helpen. Wij kunnen de geschikte soundtrack maken die past bij het soort game dat u heeft gemaakt. Het kan zijn dat u één soundtrack voor de hele game wilt gebruiken of dat u verschillende soundtracks wilt voor verschillende delen in het spel. Dit is op verzoek allemaal mogelijk!

Waar zijn we goed in?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van korte game geluiden, zoals effecten en incidentele achtergrondmuziek. Ook maken wij donkere, rustgevende, emotionele en mysterieuze melodieën. Deze effecten passen bijvoorbeeld goed bij games:

  • Waar de nadruk ligt op het overbrengen van een emotionele boodschap;
  • Die bedoeld zijn om de luisteraar mee te slepen in een aangrijpend verhaal;
  • Waarin de speler een mysterieuze nieuwe wereld ontdekt;
  • In normale games waarbij mysterieuze soundtracks goed passen bij verschillende levels. 

Hoe kan ik mijn game soundtrack laten maken?

Als u geïnteresseerd bent in het laten maken van een game soundtrack is het handig als u de volgende dingen aan ons doorgeeft:

  • Een korte omschrijving van het spel;
  • De gewenste duur van de soundtrack;
  • Of dat de soundtrack één geheel moet worden of in stukjes moet zijn;
  • Een korte beschrijving van de stijl waarin de soundtrack moet zijn.

Wanneer u dit heeft doorgegeven zullen wij u een persoonlijk plan opsturen. Hierbij zullen wij u ook een prijsopgave toesturen. Bent u op zoek naar een ander soort achtergrondmuziek? Wij helpen u ook graag met uw documentaire muziek of video soundtracks!

Curious to what we can compose for you?

Contact The Soundtrack Studio now

+316 - 30 21 09 98