Electronic
soundtracks

Met elektronische tonen creëer je het effect van een live muzikant die echte instrumenten bespeelt. Daarom zijn wij bij The Soundtrack Studio gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke, op maat gemaakte soundtracks voor verschillende doeleinden. Al onze soundtracks zijn gebaseerd op electronic geluiden. 

  • Electronic soundtracks voor film

The Soundtrack Studio is gespecialiseerd in het creëren van de juiste sfeer voor uw film. Door het gebruik van verschillende soorten electronic sounds wordt spanning, emotie en mysterie gecreëerd. Mede hierom zijn onze unieke filmsoundtracks erg sterk. 

  • Electronic soundtracks voor video

Elke video heeft een andere sfeer nodig. Het is onze kracht kracht om voor elke type video met het juiste stuk muziek te komen. Of het nu gaat om een educatieve, een fictieve video of een ander soort video. Bijna al onze soundtracks zijn electronic based. Deze stijl maakt het mogelijk een divers scala aan geluiden te produceren: van piano tot gehele orkesten.

  • Electronic soundtracks voor documentaire

Documentaires brengen meestal een sterke boodschap over op de kijker. De juiste combinatie van beeld en geluid versterkt dit op de juiste manier. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van soundtracks die inspelen op de emoties van de kijker. Uw unieke soundtrack zal daarom afgestemd worden op de emotie die u wilt bereiken bij uw kijker. Ook voor documentaires maken wij gebruik van de veelzijdigheid van de elektronische geluidseffecten. 

  • Electronic soundtracks voor games

Met het gebruik van electronic achtergrondmuziek kunnen we de juiste sfeer creëren voor uw videogame. Het resultaat is dat de game meer betekenis heeft voor de speler, wat bijdraagt aan de game-ervaring. 

Uw eigen electronic soundtrack?

Als u geïnteresseerd bent in een eigen, unieke soundtrack voor uw project, dient u de volgende informatie naar ons toe te sturen:

  • Een korte beschrijving van het project waarin de soundtrack gebruikt zal worden;
  • De lengte van het soundtrack stuk of stukken;
  • Een korte beschrijving van de stijl waarin de soundtrack zich zou moeten bevinden. 

Nadat wij dit van u ontvangen hebben zullen wij voor u een persoonlijk plan opzetten en bieden wij u een offerte aan met hierin een prijsvoorstel van uw project.

Curious to what we can compose for you?

Contact The Soundtrack Studio now

+316 - 30 21 09 98