Documentaire
muziek

Documentaires hebben vaak een duidelijke boodschap en daarom is het erg belangrijk dat de juiste muziek wordt gebruikt om te zorgen dat de documentaire nog beter overkomt. Ook voegt muziek iets extra’s toe aan de hele ervaring die mensen hebben tijdens het kijken van de documentaire. 

Wat voor documentaire muziek kunnen wij maken?

Of u nu op zoek bent naar een soundtrack voor een documentaire van een paar minuten of een documentaire van een paar uur, dat is voor ons geen probleem. Wij weten dat documentaires allemaal hun eigen onderwerp hebben en dat de muziek daar goed op afgestemd moet worden. We zouden één soundtrack kunnen maken voor de documentaire, maar het is ook mogelijk om verschillende soundtracks te maken die passen bij verschillende scènes uit de documentaire. Niet op zoek naar muziek voor jouw documentaire? Wij maken ook muziek voor filmpjes of achtergrondmuziek voor games.

Waar zijn we goed in?

The Soundtrack Studio is een muziekproducer, en is gespecialiseerd in het maken van korte achtergrondgeluiden, zoals effecten en incidentele achtergrondmuziek. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van donkere, rustgevende, emotionele en mysterieuze muziek. 

Dit soort muziek past goed bij:

  • Documentaires die vooral een emotionele boodschap willen overbrengen;
  • Informatieve documentaires (natuur en geschiedenis etc.);
  • Non-fictieve documentaires.

Hoe kan ik de muziek voor mijn documentaire laten maken?

Omdat documentaires heel verschillend zijn, is het handig dat u een paar punten aan ons doorgeeft over uw documentaire en de muziek die u daarbij wilt hebben. Hierdoor kunnen wij het beste te werk gaan en zal de muziek goed bij de documentaire passen.

Bij interesse is het noodzakelijk dat de volgende punten worden doorgeven aan ons:

  • Een korte beschrijving van de documentaire waarin de muziek zal voorkomen;
  • Hoe lang de soundtrack moet zijn;
  • Of het één soundtrack moet zijn of dat het verschillende delen moeten worden;
  • Een korte beschrijving van de stijl die de muziek voor de documentaire moet.

Curious to what we can compose for you?

Contact The Soundtrack Studio now

+316 - 30 21 09 98